Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.05.2022
Náušnicové kruhy z nerezové oceli
Nové náušnicové kruhy z nerezové oceli i v pozlacené variantě najdete buď mezi náušnicema v kategorii Náušnicové kruhy, kreoly nebo v kategorii Náušni... číst celé
19.05.2022
Červenorůžová kolekce ohňovek 4 mm
Krásně se nám v novinkách sešly broušené korálky, tzv. ohňovky, ve velikosti 4 mm v červenorůžové kolekci. Najdete je v kategorii Skleněné korálky - B... číst celé
18.05.2022
Šťavnaté barvy mačkaných kuliček
Opravdu šťavnaté a svěží barvy skleněných mačkaných kuliček nám přibyly do kategorie Skleněné korálky - Mačkané korálky - Kuličky. Novinky jsou ve vel... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu www.fajnekorale.cz Ing. Kateřině Kožušníkové, Karla Pokorného 1295/23, Ostrava-Poruba, IČ: 87961911, registrované v Živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Ostravy (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Srdíčka nejen valentýnská
02.02.2022
Srdíčka nejen valentýnská
🤍🖤💜💙💚💛🧡❤️ Ať už milujete svého manžela, děti, milence, svou kočku, kamarádku, práci nebo procházky po horách, srdcí a srdcových výrobků není nikdy do... číst celé
Plastová písmenka, číslice a srdíčka
01.02.2022
Plastová písmenka, číslice a srdíčka
Nějakou dobu byly nedostatkové .. ale už zase můžete psát romány :) číst celé
NOVINKY leden 2022 - pomůcky na tvoření
18.01.2022
NOVINKY leden 2022 - pomůcky na tvoření
Mezi nové pomůcky pro tvoření v lednu přibyla nová šperková lepidla, stylové nůžky a praktický pořadač na nitě pro šitý šperk. číst celé
Sekaný rokajl Preciosa a co s ním?
10.01.2022
Sekaný rokajl Preciosa a co s ním?
Na prodejně Fajne korále najdete přes 140 druhů sekaného rokajlu Preciosa. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Bezpečný e-shop

Prodejna Fajne korále
Zavítáte-li k nám do prodejny, přivítám vás osobně. Jmenuji se Katka Kožušníková a jsem majitelkou, duší i srdcem Fajnych korálí. 

Adresa prodejny Fajne korále:
Spartakovců 6014/3
708 00 Ostrava-Poruba

Otevírací doba prodejny
Kontakty
Kateřina Kožušníková
Kateřina Kožušníková
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz