Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.05.2022
Náušnicové kruhy z nerezové oceli
Nové náušnicové kruhy z nerezové oceli i v pozlacené variantě najdete buď mezi náušnicema v kategorii Náušnicové kruhy, kreoly nebo v kategorii Náušni... číst celé
19.05.2022
Červenorůžová kolekce ohňovek 4 mm
Krásně se nám v novinkách sešly broušené korálky, tzv. ohňovky, ve velikosti 4 mm v červenorůžové kolekci. Najdete je v kategorii Skleněné korálky - B... číst celé
18.05.2022
Šťavnaté barvy mačkaných kuliček
Opravdu šťavnaté a svěží barvy skleněných mačkaných kuliček nám přibyly do kategorie Skleněné korálky - Mačkané korálky - Kuličky. Novinky jsou ve vel... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu www.fajnekorale.cz Ing. Kateřině Kožušníkové, Karla Pokorného 1295/23, Ostrava-Poruba, IČ: 87961911, registrované v Živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Ostravy (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@fajnekorale.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Srdíčka nejen valentýnská
02.02.2022
Srdíčka nejen valentýnská
🤍🖤💜💙💚💛🧡❤️ Ať už milujete svého manžela, děti, milence, svou kočku, kamarádku, práci nebo procházky po horách, srdcí a srdcových výrobků není nikdy do... číst celé
Plastová písmenka, číslice a srdíčka
01.02.2022
Plastová písmenka, číslice a srdíčka
Nějakou dobu byly nedostatkové .. ale už zase můžete psát romány :) číst celé
NOVINKY leden 2022 - pomůcky na tvoření
18.01.2022
NOVINKY leden 2022 - pomůcky na tvoření
Mezi nové pomůcky pro tvoření v lednu přibyla nová šperková lepidla, stylové nůžky a praktický pořadač na nitě pro šitý šperk. číst celé
Sekaný rokajl Preciosa a co s ním?
10.01.2022
Sekaný rokajl Preciosa a co s ním?
Na prodejně Fajne korále najdete přes 140 druhů sekaného rokajlu Preciosa. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Bezpečný e-shop

Prodejna Fajne korále
Zavítáte-li k nám do prodejny, přivítám vás osobně. Jmenuji se Katka Kožušníková a jsem majitelkou, duší i srdcem Fajnych korálí. 

Adresa prodejny Fajne korále:
Spartakovců 6014/3
708 00 Ostrava-Poruba

Otevírací doba prodejny
Kontakty
Kateřina Kožušníková
Kateřina Kožušníková
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz