Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.02.2023
Osteodráty v průměrech nad 1,0 mm
Pro pořádné a kvalitní drátování jsme opět doplnili OSTEODRÁTY, tedy dráty z chirurgické oceli AISI 316LVM, doplněny jsou také všechny silnější průměr... číst celé
08.02.2023
Časopis Korálki Jaro 2023
Huráá .. časopis Korálki Jaro 2023 je již v prodeji a najdete ho zde. Nechte se inspirovat a udělejte si krásné a tvořivé jaro :)    číst celé
07.02.2023
Mačkaná srdíčka
Sypeme "fajne" korálkové novinky do kategorie Skleněné korálky - Mačkané korálky - Srdíčka.  Srdíček není nikdy dost, ať už je Valentýn nebo ne .. vš... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu www.fajnekorale.cz Ing. Kateřině Kožušníkové, Karla Pokorného 1295/23, Ostrava-Poruba, IČ: 87961911, registrované v Živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Ostravy (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@fajnekorale.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Atlasové hvězdy Preciosa
01.12.2022
Atlasové hvězdy Preciosa
Přestože návod na atlasové hvězdy od designérky Martiny Jůnové vyšel na stránkách Preciosy už v roce 2013, myslím si, že tyhle hvězdy si zaslouží vstu... číst celé
Návod na skleněné vločky
18.11.2022
Návod na skleněné vločky
Návod na skleněnou vločku je další z řady návodů od výrobce korálků značky Preciosa Ornela. číst celé
Sekaný rokajl Preciosa a co s ním?
10.01.2022
Sekaný rokajl Preciosa a co s ním?
Pojďme si říci pár slov o tom, co to vlastně ten sekaný rokajl je. číst celé
Návod na zvoneček z čípků Preciosa
03.01.2022
Návod na zvoneček z čípků Preciosa
Přinášíme vám návod na zvoneček z čípků Preciosa od Drahomíry Krupkové, designérky společnosti Preciosa Ornela. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Bezpečný e-shop

Prodejna Fajne korále
Zavítáte-li k nám do prodejny, přivítám vás osobně. Jmenuji se Katka Kožušníková a jsem majitelkou, duší i srdcem Fajnych korálí. 

Adresa prodejny Fajne korále:
Spartakovců 6014/3
708 00 Ostrava-Poruba

Otevírací doba prodejny
Kontakty
Logo
Fajne korále
Kateřina Kožušníková
Kateřina Kožušníková
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz