Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
09.06.2022
Barevné dřevěné korálky
Barevné dřevěné korálky jsou vděčné pro dětské navlékání, ale i pro výrobu pružných náramků a macramé (drhaných) šperků a doplňků. Naši novou nabídku ... číst celé
03.06.2022
Kovové komponenty
Doplňujeme ozdobné i základní komponenty. Novinky najdete mezi:  přívěsky a mezidíly z nerezové oceli i z bižuterních kovů zasouvací koncovky Miyu... číst celé
31.05.2022
Minerály doskladněny
Nejoblíblíbenější minerální korálky jsou doskladněny. Všechny je najdete zde. číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu www.fajnekorale.cz Ing. Kateřině Kožušníkové, Karla Pokorného 1295/23, Ostrava-Poruba, IČ: 87961911, registrované v Živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Ostravy (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Srdíčka nejen valentýnská
02.02.2022
Srdíčka nejen valentýnská
🤍🖤💜💙💚💛🧡❤️ Ať už milujete svého manžela, děti, milence, svou kočku, kamarádku, práci nebo procházky po horách, srdcí a srdcových výrobků není nikdy do... číst celé
Plastová písmenka, číslice a srdíčka
01.02.2022
Plastová písmenka, číslice a srdíčka
Nějakou dobu byly nedostatkové .. ale už zase můžete psát romány :) číst celé
NOVINKY leden 2022 - pomůcky na tvoření
18.01.2022
NOVINKY leden 2022 - pomůcky na tvoření
Mezi nové pomůcky pro tvoření v lednu přibyla nová šperková lepidla, stylové nůžky a praktický pořadač na nitě pro šitý šperk. číst celé
Sekaný rokajl Preciosa a co s ním?
10.01.2022
Sekaný rokajl Preciosa a co s ním?
Na prodejně Fajne korále najdete přes 140 druhů sekaného rokajlu Preciosa. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Bezpečný e-shop

Prodejna Fajne korále
Zavítáte-li k nám do prodejny, přivítám vás osobně. Jmenuji se Katka Kožušníková a jsem majitelkou, duší i srdcem Fajnych korálí. 

Adresa prodejny Fajne korále:
Spartakovců 6014/3
708 00 Ostrava-Poruba

Otevírací doba prodejny
Kontakty
Kateřina Kožušníková
Kateřina Kožušníková
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz